29 Ιανουαρίου 2008

Μαθήματα αστικής πολιτικής επάνω από το σκήνωμα....

Απολαύστε ...

«Ο μακαριστός Χριστόδουλος εργάσθηκε για την ανεξιθρησκία και την προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Προήγαγε με συνέπεια και επιτυχία τον διάλογο μεταξύ των θρησκειών και την κατανόηση μεταξύ των διαφόρων πολιτισμικών ιδιωμάτων»
δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χανς-Γκερτ Πέτεριγκ


Και τώρα ρωτώ εγώ.... "είμαι από άλλο πλανήτη???

Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα... Αυτό είναι αστική πολιτική. ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ πώς οι αστοί ανά την γη εννοούνε την επιβολή της πνευματικής δικτατορίας τους επάνω στις καταπιεσμένες τάξεις..

Και επειδή συχαίνομαι τον ηλίθιο αντιαμερικανισμό (μια φτιαχτή ιστορία που δηλητηριάζει την ψυχή των Ελλήνων) εργατών ας δούμε και την δήλωση Μπους:

"...ήταν ευρέως γνωστός ως μία ευκρινής φωνή της Ορθόδοξης πίστης...»

Αυτά όλα από το www.in.gr από εκεί τα αλίευσα

Και τώρα ορισμένες σκέψεις για την κοίμηση του μακαριστού Χριστοδούλου
είναι ανάγκη βρε κανάγιες της Συνόδου να λέτε αλήθειες πριν την ταφή??
Αν σε κάτι διαφέρουμε στην υφήλιο εμείς και οι Ισπανοί είναι ο θρήνος... Αφήστε αυτούς που θρηνούν να κάνουν το καθήκον τους....

5 σχόλια:

  1. Από άλλο πλανήτη είναι ο Πέτεριγκ και ο Μπους!
    Όσο για μας και τους Ισπανούς... έχουμε κι άλλο ένα κοινό σημείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δεις που στο τέλος θα τον ανακυρήξουν "άγιο" και όχι μόνο στην ορθόδοξη πίστη,αλλά και στην καθολική αφού θα βάλουν ένα χεράκι και οι...αμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει για το Χριστόδουλο πέθανε τώρα ας τον αφήσουμε πλέον να αναπαυθεί (όπως και κάθε άλλος νεκρός δε παίζει ρόλο το Αρχιεπίσκοπος). Τώρα αδερφέ για το άλλο που λέγαμε αυτό με τον ΟΤΕ μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο γιατί δεν το γνωρίζω πολύ καλά το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Χριστόδουλο θα τον κρίνει η Ιστορία, ο πιο αυστηρός κριτής όλων μας.Τώρα το τι λένε τα κανάλια(τα οποία νομίζουν ότι απευθύνονται σε κρετίνους) είναι μια άλλη ιστορία. Εδώ θέλησαν να μας πλασσάρουν τον Λαζόπουλο ως τον νέο Che Guevara θα κολλήσουν στο να μας πλασσάρουν τον Χριστόδουλο ως φιλειρηνικό θρσκευτικό πατέρα;

    Όσο για τις επιστολές του Bush και των λοιπών "αρχόντων", πρέπει πάντα να γνωρίζουμε πως οι κάθε είδους εξουσιαστές αλληλοστηρίζονται και πάντα δεν λένε ολόκληρη την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι Παναθηναϊκοί που διατηρείτε blog.

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ.

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΒΙΑΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ,
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008, ΚΑΙ ΩΡΑ 00:00 (ΜΟΛΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑ), ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥ LAPLACE ΚΑΙ ΤΟΥ GOTHANGEL, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΝΕΡ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ BLOG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

λαλατε