20 Οκτωβρίου 2015

Γιατί δέκα Εσπέριοι βαζιβουζούκοι.... πηδάν τους ανατολιστάς... μα γιατί άντε να δεις τι ζώα το ΠΑΙΖΟΥΝ ανατόλιοι....

 Να γιατί πρέπει να εφαρμόζονται ΆΠΑΣΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΤΟΛΙΣΤΩΝ....

Αυτό το ήξερες;


Κάλπα: Η περίοδος μιας κοσμικής περιστροφής, γενικώς ένας κύκλος χρόνου, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύει μια «μέρα» και μια «νύχτα» του Μπράχμα, δηλαδή μια περίοδο 4.320.000.000 ετών.



αμ' τούτο το ήξερες ανώμαλε ;


Κεφαλαιοκράτες, ορθοί: Μέσα σ’ αυτό το Άσραμ βρίσκονται να εργάζονται δραστήρια κεφαλαιούχοι και ηγέτες των εργατών, ειδικοί οικονομολόγοι και σκεπτόμενοι εργάτες και μέλη όλων των διαφορετικών ιδεολογιών που επικρατούν σε ολόκληρο τον κόσμο σήμερα. Πολλοί απ’ αυτούς είναι ό,τι ο ορθόδοξος θρησκευόμενος ή ο περιχαρακωμένος σπουδαστής του αποκρυφισμού θα θεωρούσε σαν μη πνευματικούς, όμως όλοι τους είναι στην πραγματικότητα βαθιά πνευματικοί με την ορθή έννοια, αλλά δε νοιάζονται για ετικέττες, για σχολές σκέψης, ούτε για την ακαδημαϊκή, εσωτερική διδασκαλία. Επιδεικνύουν έμπρακτα μέσα τους μια ζωντάνια που είναι το σημάδι της μαθητείας.

αυτούνο είναι τρομερόν

Κλίμα και ανθρώπινη σκέψη: Αν κοιτάξουμε τον πλανήτη μας από ψηλά, θα παρατηρήσουμε, εκτός από τα φανερά ηφαίστεια, ιδιαίτερους στροβίλους φωτός και σκότους. Το ανθρώπινο πνεύμα μπορεί να δημιουργεί ισχυρές εκδηλώσεις ενέργειας. Μπορεί κανείς να δηλώσει ότι οι Φωτοδίνες είναι σωτήρες της ισορροπίας του πλανήτη. Ούτε είναι μακριά από την αλήθεια να δηλώσουμε ότι οι στρόβιλοι του σκότους περιέχουν ένα καταστρεπτικό αέριο, που είναι όχι μόνο θανατηφόρο για το φλοιό του πλανήτη αλλά μπορεί να αλλοιώσει το κλίμα και ακόμη πιο σημαντικό, να επιφέρει μια μετατόπιση των πόλων. Τόσο ισχυρή είναι η σημασία του ανθρώπινου πνεύματος... (Μορύα, Πύρινος Κόσμος



 και ολοκληρώνω ... χύνω πνευματικώς δηλαδή..


Κουμάρα: Τα ανώτατα επτά αυτο-συνειδητά όντα στο ηλιακό σύστημα. Οι επτά Αυτοί Κουμάρα εκδηλώνονται διά μέσου ενός πλανητικού συστήματος κατά τον Ίδιο τρόπο κατά τον όποιο το ανθρώπινο όν εκδηλώνεται χρησιμοποιώντας σαν μέσο το φυσικό σώμα. Από τους Ινδούς εκτός άλλων ονομασιών ονομάζονται «οι γεννηθέντες από το νου Υιοί του Βράχμα». Είναι το σύνολο της νοημοσύνης και της σοφίας. Μέσα στο Πλανητικό σχέδιο είναι επίσης ορατή η αντανάκλαση της τάξεως του συστήματος. Επί κεφαλής της παγκοσμίου μας εξελίξεως βρίσκεται ό πρώτος Κουμάρα, βοηθείται άπό άλλους έξη, τρείς εσωτερικούς και τρείς εξωτερικούς, οι οποίοι είναι τα εστιακά Κέντρα για τη διανομή της δυνάμεως των Κουμάρα του ηλιακού συστήματος.



Αν είστε χαχόλοι και δεν πιάνετε τα νοήματα....ΣΤΑ.......  


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΠΛΙΖ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

λαλατε