02 Ιανουαρίου 2010

Οι παπικοί πληρώνουν τα εγκλήματά των στο Ισλάμ ή αυτό είναι το πρόσωπο του "καλού" Ισλάμ??

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει για το καλό τίμιο ειρηνικό Ισλάμ....
Και φυσικά οι παπούδες μας το 1821 εξεγέρθηκαν ενάνται στον Οθωμανισμό ... έτσι χάριν γούστου...
Σήμερα στους αλλαλάζοντας εναντίον των Ελβετών "ρατσιστών" αφιερώνω τα δεινά που υπόκειντε οι παπικοί στο Πακιστάν. Φυσικά πρέπει να πω ότι οι σταυροφορίες των παπικών (που την πρώτη την κάλεσαν οι Βυζαντινοί...) έχουν γεμίσει με μίσος την καρδιά κάθε Μωαμεθανού...
Τα εγκλήματα των δυτικών Παπικών έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στην ψυχή του Μωαμεθανού όπως και των Ελλήνων χριστιανών. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τα εγκλήματα τις καταστροφές τους οδυρμούς των σύγχρονων Παπικών.
Ούτε νομιμοποιεί το Ισλάμ να φέρνετε με αυτό τον τρόπο...
Εξ' άλλου θα θυμίσω ότι ανάλογη συμπεριφορά εφαρμόζουν και στους Καλλάς οι οποίοι μετά από χιλιάδες χρόνια ειδωλολατρικής πίστης ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ηθικά και υλικά να πιστέψουν στο Κοράνι αφήνοντας κατά μέρος το παράδοξο ένδοξο παρελθόν τους...

ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ....















ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ....

Ο ανθρωπισμός σε μια εποχή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ βρει την λύση του...

Η μόνη λύση είναι ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ....

8 σχόλια:

  1. Ακρατ, για μένα δεν υπάρχει πρόσωπο χριστιανικό ή ισλαμικό ή παπικό στην βαρβαρότητα- μόνο η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    Λες κι αλλάζει ή δικαιολογείται το αποτέλεσμα της βίας, έαν προέρχεται αό κάπου συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή χρονιά Βάσσια
    είπα ότι υπάρχει χριστιανικό ή ισλαμικό ή παπικό πρόσωπο στην βαρβαρότητα??
    Ωστόσο επειδή ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ και άνθρωπος που ζω έξα ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ η βία στον κόσμο σήμερα εκφράζετε από το ΙΣΛΑΜ θέμε δεν θέμε. Το 2009 όχι στην εποχή των σταυροφοριών...
    Επίσης εγώ επειδή παραμένω υπερασπιστής της αρχής του Μαρξισμού ακόμα .... που ορίζει ότι "η βία είναι η μαμή της ιστορίας" εξετάζω πάντα την βία κάτω από ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΙΑ

    ΑΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΙΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.
    Κάθε άλλη βία στο όνομα ακατανόητων θεών ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΜΜΕΤΟ. Και επειδή μόνο οι Ισλαμιστές σήμερα φέρνουν την βία του παραδείσου τους επί της γης και επί των αεροπλάνων (11 Σεπτεμβρίου κλπ) μου φέρνει στον νου τις χειρότερες των σκέψεων.
    Π.χ. ένας αναρχικός που σπάει μια βιτρίνα για να τον εκπαιδεύσουν μου δημιουργεί την ανάγκη (αν μπορέσω και έχω την επιβολλή ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ) να τον ΑΛΛΑΞΩ.
    Ένας που γράφει συνθήματα στα γυμνά κορμιά διαφημιστικών πινακίδων ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ εναντίων των γυναικών και υπέρ του ΑΛΑΧ μου δημιουργεί το αίσθημα να τον ΜΠΑΤΣΙΣΩ και να τον διώξω από την χώρα μου όπως έδιωξαν οι πρόγωνοί μου τους Ωθωμανούς.
    Η βία λοιπόν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ιστορικά και σύγχρονα και που όσες λειτανίες κι αν κάνουμε δεν την αποδιώχνουμε έχει αιτίες βάση και μας δημιουργεί αισθήματα αποστροφής χαράς σκέψης απέχθειας γιατί μέσα μας ξέουμε ότι αργά ή γρήγορα ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ

    αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακρατ, δεν αντιστοιχεί το σχόλιο μου σε κάτι που είπες εσύ, αλλά σε αυτό που πιστεύουν αντίστοιχα οι χριστιανοί, οι ισλαμιστές, οι τρομοκράτες- κι έτσι παρέχουν άλλοθι στις πράξεις τους.

    Συμφωνώ για την "μαμή.
    Δεν πιστεύω ότι ο όρος "αναρχικός" έχει σχέση με τους τραμπούκους των βιτρινών και των καμμένων αυτοκινήτων.

    Πιστεύω ότι και η βία υπάρχει μέσα μας κι εμφανίζεται σε πολλές μορφές. Άρα εμείς οφείλουμε να επιλέξουμε αν θα της ανοίξουμε το δρόμο.

    Καλή Κυριακή
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. habilis
    εσύ διάλεξες την βαρβαρότητα ή όλα αυτά που είδες ήταν βαρβαρότητα?
    σε κάθε περίπτωση ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΛΟΓΚ και εύχομαι να μην το μετανιώσεις.

    Βάσσια
    χαίρομαι κατ' αρχήν που "παρεξήγησα" τις ιδέες σου. ήταν σωστό που το διευκρίνησες και ίσως βλακεία μου που το παρεξήγησα.
    Όσον αφορά για τους αναρχικούς που σπάνε βιτρίνες πιστεύω ότι αφού έτσι ονομάζονται ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. Και μάλλον ίδιοι είναι. Ποτέ δεν ήταν διαφορετικοί στην ιστορία τους. Υπήρξαν πάντα κάτι φασαριόζοι τύποι που σε δύο περιπτώσεις είχαν την δύναμη να πάρουν την ηγεσία των χωρών τους και την απεμπόλησαν.
    Και όλοι συγχωρούμαι την περίπτωση της Παρισινής Κομμούνας γιατί ήταν η πρώτη φορά. Αλλά στην Ισπανία αν εξερέσεις τον ΗΡΩΙΚΟ ΝΤΟΥΡΟΥΤΙ και τα αγνά χιλιάδες μέλη τους οι υπόλοιποι ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.... Και το μέτωπο με τους αστούς ΠΡΟΔΩΣΕ αφήνοντας τον Φράνκο να διαλυσει ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....

    Για τα άλλα νομίζω είπαμε πολλά.

    Καλή σου Κυριακή και καλά να περνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα ακρατ.

    λες
    "Και επειδή μόνο οι Ισλαμιστές σήμερα φέρνουν την βία του παραδείσου τους επί της γης και επί των αεροπλάνων (11 Σεπτεμβρίου κλπ) μου φέρνει στον νου τις χειρότερες των σκέψεων."

    Κάπου εδώ φίλε μου ακράτ σε χάνω. Δε νομίζω ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν μόνο με ισλαμιστές. Είναι πολλοί μπλεγμένοι.

    Θεωρώ ότι όλες οι μεγάλες θρησκείες έχουν προβεί σε βαρβαρότητες και οι καθολικοί στις περισσότερες.

    Τώρα όσο αναφορά τους αναρχικούς και τους τρομοκράτες. Μπορείς εσύ να μου πεις ποιον θεωρείς τέτοιο. Τους φοιτητές του πολυτεχνίου αλήτες και αναρχικούς τους έλεγαν τότε. Σήμερα όχι. Αυτόν που έβαλε βόμβα στο αυτοκίνητο του Παπαδόπουλου (χούντα, ξεχνάω το όνομά του) τρομοκράτη τον έλεγαν. Σήμερα όχι. Γενικώς θέλει πολύ σκέψει ώστε να βγουν συμπεράσματα.

    Σε καμια περίπτωση πάντως δεν λέω ότι χαίρομαι ή αδιαφορό με αυτά που είδαμε, το αντίθετο μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστεύω πως η βία γεννάει μόνο βία... πότε θα σταματήσει αυτό επιτέλους?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. newton
    καλή χρονιά αγαπητέ μου.
    τα παραδείγματα που έφερες είναι ΤΙΜΙΤΙΚΑ και εξαιρετικά.
    είναι ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ στιγμές στην εποχή της δικτατορίας. Πρόσεξε φίλε μου σε ΕΠΟΧΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ και όχι δημοκρατικής κυριαρχίας της αστικής τάξης.
    Αν τώρα θέλεις να ισχυριστείς ότι και τα δύο καθεστώτα είναι δικτατορία των πλουσίων θα ήθελα να πω ότι καλό είναι να βλέπει κανείς τους όρους με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ τρόπο για να μην χαθούμε σε ατέρμονες ταυτολογίες.
    Σε προσωπικό επίπεδο φίλοι μου ήταν άνθρωποι επικυριγμένοι ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ σαν αναρχικοί (από τους αντιστασιακούς που κάναν αντίσταση όχι μπαρμπούτσαλα...)
    Φυσικά δεν θεωρώ τρομοκράτες τους αναρχικούς ΈΛΕΟΣ τους θεωρώ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΙΣΜΕΝΟΥΣ αλλά θέλω να αλλάξουν απόψεις και να πλησιάσουν τις ιδέες μου.


    mariela's
    καλημέρα καλή χρονιά
    υπέροχος ο ντόγκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

λαλατε