19 Οκτωβρίου 2024

ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

  Στην εποχή που ζούμε, η βία κατά των αντρών είναι ένα δήθεν "νέο" φαινόμενο. Όλο και περισσότεροι απευθύνονται στην αστυνομία καταγγέλοντας την σχέση τους για βίαιη συμπεριφορά.

Ένα προς τρία η μαθηματική σχέση. Γράφει ένα  site https://www.neolaia.gr/2024/04/08/endooikogeneiaki-via-kataggelies-peristatika/ "Αίσθηση προκαλεί ο αριθμός των ανδρών που καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία -τα προηγουμένα χρόνια δεν υπήρχαν ανάλογες καταγγελίες- καθώς από τα 13.342 περιστατικά το 2023, τα 3.456 αφορούν θύματα άντρες και τα 9.886 γυναίκες."

H αλήθεια είναι ότι δεν μας προκαλεί καμία αίσθηση. Για να πάρεις διαζύγιο πρέπει να πας στην αστυνομία. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Οι άνθρωποι έχουν εκρεμότητες πχ περιουσίες παιδιά δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με κοινής συναίνεσης διαδικασίες. Ιδιαίτερα αν φτάσεις στο ξύλο...

Οι άντρες που τρών τις φάπες τους (θέλω να μιλώ στο πρώτο πρόσωπο συμπάσχοντας αλλά η φαλοκρατική εγωιστική μου διαπαιδαγώγηση δεν με αφήνει. Εξάλλου δεν μου έτυχε εκτός από φραστική βία πράγμα απόλυτα σύνηθες) βρίσκονται μετέωροι.

Από την μια τα φαλλοκρατικά γουρουνάκια που θα τους λένε "αυτοί δεν είναι άντρες με Α κεφαλαίο...." και από την άλλη οι φαλλοκράτισσες γυναίκες που γελώντας θα λένε "έλα μωρέ ένα τερτίπι είναι των εξουσιαστών..."

Σώνει λοιιπόν και καλά οι άντρες είμαστε εξουσιαστές από πριν γεννηθούμε. Και ως εξουσιαστές πρέπει να οδηγούμε το αμάξι, να φέρνουμε μπικικίνια να μην κλαίμε, να είμαστε δυνατοί κλπ. Αυτό είναι το μοντελάκι.

Μας έχουν φορτώσει την πατριαρχία ως απόλυτο δόγμα και εμείς υπάκουα πρέπει να πορευόμαστε ενάντια στην αντίληψη αυτή. "Σκάσε κάθαρμα εσύ είσαι τέκνον της πατριαρχίας..." 

Όχι δεν είμαι τέκνον της πατριαρχίας που μας φορτώνεται. Είμαι τέκνον και τεκνόν άνθρωπος όπως όλοι. Και δεν θέλω να με εξουσιάζουν βρε αδελφέ. Και δεν μου αρέσει η βία κατά μου.

Για να καταλάβετε πόσο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι άντρες που τρώνε μάπες ψάξτε να βρείτε μια φωτογραφία άντρα που έφαγε ξύλο. Ή μια οργάνωση που τους στηρίζει... Με μια καμπάνια βρε αδελφέ... Ζερο...

Όποιος τρώει ξύλο ξεπέφτει στην τρούπα του ανύπαρκτου... Τον τρώει η μαύρη τρούπα...

Τα λες αυτά και σε κοιτάνε ως χάνο...


Αυτά...